Søk

Guide service

Guide service


Guide service

Forbedre din fiskeopplevelse og øk sjansen for napp – lei en fiskeguide. 
Firma, grupper og privatpersoner, stadig flere satser på å leie en fiske guide. Catch-Fish tilbyr mange ulike varianter innen sportsfiske, alt etter kundens ønsker. Er dere større grupper er det ikke noe problem. Det leies da inn flere guider i fra nærområdet som Catch-Fish samarbeider med. Alle guider har velutrustede båter + fiskeutstyr fra ledende produsenter på markedet og er fulle av fiskekompetanse. Flere av guidene fisker 150-200 dager i året, dette sier en del om hvilken fiskekunnskap de innehar. 

Guided trollingturer
Trolling er den metode som uten tvil gir våre kunder de største fiskene og opplevelsene. Trolling etter sjøørret i Oslofjorden og laks/ørret på Vänern.  De vanligste vektene på sjøørret ligger mellom 1.5- 4 kg. På laks og ørret i Vänern er vektene mellom 3-8 kg. Sjøørretfiske er utgangshavn på Tofte. Vårfiske på Vänern er utgangshavn i Mellerud eller Dalbergså. Høstfiske på Vänern har samme utgangshavn.  Vi velger fiskeplass/sjø i forhold til værer, sesong og hva du vil oppleve innen fiske. 

Guidebåten 
Beason 25 Wac med stort akterdekk for landing av fisk (25 fot) m /300 Hk Suzuki 4-takt, Elektrokik er levert av Garmin som er ledende produsent på markedet.

Trolling grunnpakke
Trolling fiske en hel dag ca. 8 timer etter sjøørret, laks, ørret og havfiske, spesialtilpasset fiskeutstyr, flytedresser eller flytevester alt tilpasses etter årstiden, maks 4 fiskere i båten. Husk å ta med minimalt med forpakning, så blir det maksimal komfort om bord i båten. Lunsjpakke/bagetter, kaffe og drikke eller lefse kan skaffes til en rimelig penge, spør etter dette når du bestiller din guidede fisketur. 

Overnatting i hytter eller campingplasser 
Rimelig overnatting kan Catch-Fish være behjelpelig med ved fiske i Norge og Sverige. Prisene for et døgn i hytte eller leilighet ligger på SEK 600-800 pr/døgn med dusj og toalett, sengeplass til 4-5 personer. Når du bestiller din fisketur spør da etter pris på overnatting dersom du skulle ønske dette.